Een volwassen gezellige coffeeshop

Coffeeshop

Bij het woord coffeeshop denken veel mensen al snel aan; een ongure winkel waar ongure types rondhangen die ongure dingen doen Niets van dit echter heeft betrekking op de meeste coffeeshops. De coffeeshop is tegenwoordig de sociaal verantwoordelijke ondernemer die de illegale drugsoverlast tegen houdt en zelfs verbiedt in en om de coffeeshop.

De sociaal verantwoordelijke coffeeshop

De coffeeshop neemt zijn rol in de samenleving serieus. Identiteitscontrole en verbanning bij het overtreden van de huisregels worden streng gehandhaafd. En het heeft zijn succes want de coffeeshop is nu een plaats voor iedereen die wil genieten van softdrugs. En de verantwoordelijkheid wordt door de coffeeshop genomen ook tegenover de gebruiker zelf. Het is bijvoorbeeld niet toegestaan om meer dan één keer per dag te komen of langer dan een uur te blijven. Het moet een fijne en leuke ervaring blijven. In dat ene uurtje kan je nieuwe mensen leren kennen terwijl je geniet en high wordt.

Vermaak voor iedereen

Je hoeft jezelf niet te vervelen in een coffeeshop. De meeste coffeeshops hebben verschillende soorten vermaak in de aanbieding zoals: kaartspelen, flipperkasten gamekasten, een TV en soms tafelvoetbal. Negen van de tien keer krijg je toch geen kans om deze spellen te spelen en raak je al snel verwikkeld in een vriendelijk gesprek of een boeiende conversatie. Doordat de meeste coffeeshops mensen uit verschillende milieus en achtergronden aantrekt is het juist een aanrader om hier met mensen in gesprek te komen

Voorlichting door de coffeeshop

In het verleden toen coffeeshops nog maar net bestonden, als je een coffeeshop in liep kwam je een verveelde verkoper tegen die je soms zonder iets te zeggen drie zakjes voorhield waarna hij of zij je wegkeek. Tegenwoordig zijn in de meeste coffeeshops de echte experts te vinden die je uitstekend kunnen voorlichten over de weed die je wilt blowen en wat te doen als het misgaat. Luister naar deze experts.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *