Shisha smaken om bij weg te dromen

Shisha smaken

Hij die de waterpijp wel eens heeft geprobeerd weet het al. Je kan fantastische shisha  smaken kopen.  De waterpijp of Shisha is al jarenlang een favoriet van ouderen en jongeren.  De geurige kruiden en specerijen, fruitsmaken of gewoon tabak met nicotine zijn in vele smaken verkrijgbaar. Dat is nog eens wat anders dan gewone sigaretten zware tabak en menthol tabak. Hoeveel smaken zijn er eigenlijk, hoe smaakt het en kan je er verslaafd aan raken?

De verschillende merken

De tabak of kruiden, specerijen en vruchtenmengsels worden door een aantal merken geleverd Je hebt de al Fakher tabak verkrijgbaar in de meest waanzinnige smaken zoals cola blueberry, kauwgum, meloen-mint en dubbelappel. Daarnaast zijn er de Adalya melanges zoals: love66, blue ice en mango tango ice. Ten slotte kan je er ook voor kiezen in plaats van tabak gearomatiseerde stoomsteentjes te gebruiken. Deze zijn er van het merk Paradise en Sour Bite in de smaken Mojito, tropical blast, amazing peach, coconut kiss, en sunset orange. Er zijn nog veel meer smaken te verkrijgen, teveel om allemaal te noemen.

De rook die je inademt via de waterpijp is erg zacht voor de keel. Het is veel minder scherp dan tabak van een sigaret waardoor je de shisha smaken veel beter en intenser proeft.

Met nicotine en zonder nicotine

De vraag of het gezond is is gedeeltelijk afhankelijk welke soort shisha smaken je via de waterpijp rookt. Als je gearomatiseerde tabak of stoomsteentjes met nicotine rookt kan je hier immers verslaafd aan raken. Niet dat nicotine de schadelijke stof is. Verslaving kent vele factoren die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. Ken jezelf en gebruik alles met mate ook de shisha waterpijp. De shisha smaken op zichzelf zijn niet verslavend.

Belangrijk is dat je je goed laat informeren over alle mogelijkheden van Shisha smaken of als je wel eens iets anders wil proberen dan alleen sigaretten. Zoek een shisha winkel waar ze weten waar je het over hebt.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *